Z tym kolorem budy nawet nie tak źle
RS 17tki na zimę
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez meliniodla mnie full czarny robi robotę 8)
Zamieszczone przez melinioo kolorach nie ma co się rozwodzić bo każdemu co innego się podoba
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maro rsZ tym kolorem budy nawet nie tak źle
ja na początku miałem dylemat czy nie brać ATT - w końcu 5 lat gwarancji, i na gumy też 5 lat. Także ładnie by się spasowało.
Były różne przymiarki wirtualne jak na fotkach.Załączone pliki- foto_10_skoda_octavia_dezent_m_17_990.jpg (37,7 KB, 851 odsłon)
- foto_9_skoda_octavia_autec_race_5_dark_17_118.jpg (39,4 KB, 851 odsłon)
- foto_8_skoda_octavia_att_780c_17_853.jpg (37,4 KB, 851 odsłon)
- foto_7_skoda_octavia_att_740c_17_702.jpg (37,1 KB, 851 odsłon)
- foto_6_skoda_octavia_att_740_17_946.jpg (37,4 KB, 851 odsłon)
- foto_5_skoda_octavia_att_730c_17_196.jpg (37,7 KB, 851 odsłon)
- foto_4_skoda_octavia_att_730_17_137.jpg (38,5 KB, 851 odsłon)
- foto_3_skoda_octavia_anzio_turn_black_17_359.jpg (37,9 KB, 851 odsłon)
- foto_2_skoda_octavia_2_anzio_racer_17_210.jpg (38,1 KB, 851 odsłon)
- foto_1_skoda_octavia_2_0_tdi_rs_135kw_75j_18_et51_726.jpg (39,9 KB, 851 odsłon)
O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
Zamieszczone przez melinioNo więc pomalowane denomy na autku prezentują się tak:
Obrazek
o kolorach nie ma co się rozwodzić bo każdemu co innego się podoba, dla mnie full czarny robi robotę 8)
Sam mam te czarne turini na 18stkach na zimę. Nie jest twardo wogóle. Jak ktoś twierdzi,że rs na 18 jest twardy to życia na twardym zawiasie jeszcze nie poznał.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marek106Zamieszczone przez melinioNo więc pomalowane denomy na autku prezentują się tak:
Obrazek
o kolorach nie ma co się rozwodzić bo każdemu co innego się podoba, dla mnie full czarny robi robotę 8)
Sam mam te czarne turini na 18stkach na zimę. Nie jest twardo wogóle. Jak ktoś twierdzi,że rs na 18 jest twardy to życia na twardym zawiasie jeszcze nie poznał.
Jezdzilem roznymi "taczkami" i nie oszukujmy sie, rs i jego zawieszenie to nie jest szczyt komfortu, no moze na 17kach. Super twardo tez nie jest, ale spodziewalem sie czegos innego, no ale M3 to to nigdy nie bedzie ktore jest mega komfortowe nawet na 19 kole"Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
-
Auto odebrałem bodajże 20 października, dziś mi wybiło 15 tysięcy przebiegu,czyli wychodzi,że w 7 tygodni. Co daje hardocorową średnią. Więc myślę,ze wiem o tym zawieszeniu ciut więcej niż Ty.
I średnie spalanie mam ponad 10 litrów,raczej się nie toczę.
Nie rozumiem, jak można kupować coś ze znaczkiem RS i spodziewać się czegoś miękiego. To jest mięki zawias, obok twardego to on nawet nie stał. Czy to to nierównościach poprzecznych, dziurach, a także przechyłach bocznych. Jest ok do życia,ale pod kątem nazwy RS to bujająca się taczka.
Każdy by chciał RS,ale żeby palił 6 litrów i był mieki jak wersja 1.2 Niebywałe jak ludzkość się "rozpędziła"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marek106Auto odebrałem bodajże 20 października, dziś mi wybiło 15 tysięcy przebiegu,czyli wychodzi,że w 7 tygodni. Co daje hardocorową średnią. Więc myślę,ze wiem o tym zawieszeniu ciut więcej niż Ty.
I średnie spalanie mam ponad 10 litrów,raczej się nie toczę.
Nie rozumiem, jak można kupować coś ze znaczkiem RS i spodziewać się czegoś miękiego. To jest mięki zawias, obok twardego to on nawet nie stał. Czy to to nierównościach poprzecznych, dziurach, a także przechyłach bocznych. Jest ok do życia,ale pod kątem nazwy RS to bujająca się taczka.
Każdy by chciał RS,ale żeby palił 6 litrów i był mieki jak wersja 1.2 Niebywałe jak ludzkość się "rozpędziła""Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez melinioZamieszczone przez marek106Ja dziś ten samochód widziałem na żywo na rondzie Matecznym. Wygląda super,..
Mimo że jestem fanem czerni to stwierdzam że twoja biała na żywo na tych turini też rewelacja. (nawet przed myciem )
JacekRS, co nie zmienia faktu,że bardzo intensywnie użytkuję samochód i pewno koło lutego będę z przodu
W nazwie są litery RS. Jak na te oznaczenie samochód jest miękii. Nie piszcie,że jest twardy, bo to się przechyla jak łodka jak się jedzie na oponie. Osobiście wolałbym ciut twardszy.
Komentarz
-
-
hej kupiłem felgi na zime, 7,5 x 17 et 35 .. z rantem od rantu do "wzoru" felgi jest jakies 4-5 cm... Jade je jutro wymienić bo po przeczytaniu tego tematu wiem że raczej na 100% nie podejdą do rs'a... pośpieszyłem sie.. wzór coś w tym stylu
Sklep z felgami aluminiowymi. Zobacz nowości i promocje. Skorzystaj z porad naszych ekspertów. Przymierz felgi na swoim pojeździe. Dostawa zawsze Gratis.
Pytanie felga 7,5 x 17 jakie powinno być optymalne et, wiem napewno żeby w rant sie nie bawić bo przecież rs ma duże zaciski a et? 45? Pozdrawiam
Komentarz
-
-
krzyzakp , rzeczywiscie wyglada jeszcze na spory zapas , tylko ze Ty masz felge 7 cali, 7,5 czy nawet 8 tez powinna sie zmiescic , tak mi sie wydaje
[ Dodano: Sob 26 Wrz, 15 21:09 ]
i jeszcze jedno , czujniki cisnienia sa na piascie nie na wentylach?? takze po zmianie kol standardowe wentyle i na nowo set cisnienia opon w samochodzie??Challenge
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzyzakpSpecnaz, jak pisałem wyzej - ET45 wchodzi bez zajakniecia i jest jeszcze troche zapasu - wiec mozna kombinowac z mniejszym jak ktos chce. 45 sprawdzone, jedno foto jest w prezentacji mojego auta, choc robione pod katem chlapaczy a nie felgBlack magic
Komentarz
-
Komentarz